maanantai 19. tammikuuta 2009

I feel guuuuuud!

Noniin.
Miten aloitetaan urheilu liian pitkän tauon jälkeen?
No, se on helppoa. Sanotaan ukolle vakuuttavasti että Tänään minä menen lenkille vaikka mikä olisi! (Vaikka vihataan lenkkeilyä). Ukon poistuessa omiin urheiluihin, laitetaan kaverille viesti että lenkille siitä. Vastaukseksi saadaan kootut selitykset miksi ei voi lenkille lähteä. Motivaatio alkaa hiipumaan mutta sitkeästi lataillaan vielä mp3 soittimen akkua, kyllä minä käyn lenkillä, juoksen vaikka talon ympäri jos ei muuta, mutta lenkillä on käytävä.
Toinen ystävä soittaa kuulumisia. Siinä hänelle kehumaan että et muuten usko, mutta minä lähden lenkille! Yksin! (Se on siis todellakin ennenkuulumatonta.) Ystävä naurahtaa että ota meidän koira mukaan kun hänen ukkonsa vetää unta palloon ja loppuperhe on kipeänä....
...raks.....raks....No mutta, ei huono ajatus....?! Ystävä hämmästyy, ai oikeastiko? No hemmetti, siinähän tulee monta kärpästä yhdellä iskulla. Synttärilahja ystävälle jolla vielä sattuu olemaan synttärit juuri tänään, lenkki koiralle, lenkki itselle ja vielä lopuksi voi laittaa sille kaverille jolla oli vain koottuja selityksiä tarjota lenkkikutsuun viesti, että miinus 465 kaloria, mikä on sun saldo, sohvaperuna???? Hähäh.
Ja kyllä oli kivaa! Juostiinkin jopa. Tästä se alkaa. Helou liian pienet vaatteet, täältä tullaan! :D

3 kommenttia:

  1. Heheh, ai sinäkö väittelijä??? Muistan eräänkin kerran kun isäukkovainaan kanssa jankkasit jotain turhanpäiväistä asiaa... Olit ainoa, joka sen kanssa pärjäsi :D

    Jotenkin toi blogin otsikko ei sori vaan natsaa. Siis ku et sä niin kovin tätimäinen ole!

    VastaaPoista
  2. Hehheh ai että niitä väittelyjä! Tunteet kuumenivat, kansa kaikkosi paikalta ja me vaan jankattiin! -Tulee mieleen joku väittely meidän (tai sii faijan)mökkijärven syvyydestä josta väännettiin pitkään ja hartaasti, yhtään en muista mikä oli lopputulos mutta hurjaksi se meinasi mennä ja karttakin piti kaivaa jossain vaiheessa... Heh. Esko rules! :)

    Pitänee siis miettiä tuota otsikkoa vielä, enhän mä oikeestaan niinkun oikeestikaan ole kyllä virallisesti mikään täti.

    VastaaPoista
  3. Hihiih, joo isäukko kyllä osasi kaivaa tietosanakirjan tai muun "varman tiedon lähteen" esiin ja jos siellä oleva tieto ei sitten miellyttänyt, niin se oli vanhaa tietoa tai peräti väärin. Siis hehe. Onneksi mä en oo sentään perinyt sen kovapäisyyttä ;)

    Nyt näyttää blogin nimi ihan oikealta. Polgara puhuu nyt. Piste.

    VastaaPoista