torstai 29. tammikuuta 2009

Winds of change blow too hard

Puuh. On tämäki. Nyt se on sentään julkista.
Voin kertoa että heittää työrytmit häränpyllyä siinä vaiheessa kun tullaan sanomaan että bai tö vei, nyt on semmonen homma että tämä työ jota olet tehnyt vuosikaudet, loppuu ihan pikapuoliin koska sopimus asiakkaan kanssa loppuu. Ja PS. YT neuvottelut alko nyt!
......woooot?!?!?! Hetkinen, saako miettiä ees hetken??? -Ei saa!

Sitten siitä seuraa vielä se että tullaan kertomaan että niin ja vielä yksi juttu: Sinun pitää siirtää työsi opettaen sille joka ottaa ne hommat sulta ja jonka seurauksena voit vielä saada kenkääkin.

Se on nimittäin hieno tunne!

Ja tässä ollaan, koulutetaan omia rakkaita duuneja ventovieraille, ulkomaalaisille tyypeille. Itse en saanut irtisanomislappua, mutta liian moni rakas, armas työkaveri sai, ja tässä sitä ollaan, oman hommani puolesta psyykkaan heitä kouluttamaan omat työnsä pois, ja monessa tapauksessa siis samalla sitten tämän myötä ihmisiltä loppuu työt.
Kuinka paljon ihmisiltä vaaditaankaan välillä!

Sanonta vetää kivirekeä perässä konkretisoituu tässä varsin hyvin.

Käsittämätön on ajatus siitä että melkein 10 vuotta näiden ihmisten kanssa töitä tehtyäni, nyt se loppuu, kaikki loppuu, tiimi hajoaa, väkisin. Me on tultu monet muutokset ja hässäkät läpi -yhdessä. -Tällä kertaa sitä vaihtoehtoa ei ole. Ja se on ihan kamalaa, minä tykkään minun ihmisistä! :( Miten voi tehdä töitä ilman tätä maailman parasta tiimiä ympärillä?? Miten kaikille ihanille ihmisille käy?? Äh.


Niin sitä meitä pieniä heitellään. Mutta on tässä opittu paljon!

Ja nyt pitää mennä nukkumaan että jaksaa aamulla taas jatkaa tätä omien töiden toiselle siirtoa...
Onneks tuloo viikonloppu, josta muuten pitäisi tulla hauska. Menemme siis bileisiin.

PS.No, eihän tässä nyt kuitenkaan vielä ihan kaikki mutta jätetään jotain kerrottavaksi joskus toisella kertaakin.

2 kommenttia: